Wij zijn sketchmedia. Gespecialiseerd in het oplossen van complexe en multidisiplinaire vraagstukken op strategisch niveau. Al sinds 1985 niet te vangen in een vakje. We laten ons hart spreken en zorgen voor meetbaar resultaat.

Gespecialiseerd in het oplossen van complexe en multidisiplinaire vraagstukken op strategisch niveau. Door bovengemiddeld nieuwsgierig te zijn en de juiste vragen te stellen. Door het complexe simpel te maken. Leverancier van doordachte en functionele oplossingen.  Momenteel enkel beschikbaar voor complexe strategische uitdagingen.

Wat we doen?

Waar we zin in hebben. We nemen graag opdrachten aan op voorwaarde dat deze inhoudelijk voldoende uitdagend zijn. Complexe en multidisciplinaire vraagstukken op strategisch niveau van een oplossing te voorzien. 

We maken degelijke websites, webapplicaties, webshops en online strategie├źn

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en idee├źn.

Webdesign en webdevelopment

Created with Sketch.

Ben je op zoek naar een degelijke website die meer moet kunnen dan een kant en klare template? Hoe groter de uitdaging hoe liever wij ze aangaan. Heeft jouw website een degelijke, professionele aanpak nodig? Dan zijn wij de ideale partij.

Webapplicaties

Created with Sketch.

Degelijke en betrouwbare webapplicaties bouwen is niet voor iedereen weggelegd. Bij sketchmedia kunnen we bouwen wat u nodig heeft. Maatwerk webapplicaties zijn onze paradepaardjes, samen met u ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke applicatie die een echte meerwaarde is voor uw organisatie.

Webshops en e-commerce

Created with Sketch.

Webshops bouwen is een vak apart, bij sketchmedia hebben we dat vak onder de knie. Wil je een webshop starten of je bestaande webshop naar een hoger niveau tillen? Voor zowel klein als groot kunnen we een grote meerwaarde bieden.

Analyse & consulting

Created with Sketch.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij een klare kijk op de zaken en durven we te zeggen dat we advies met een meerwaarde kunnen geven. Of u op zoek bent naar een plan van aanpak of een 2de mening over uw project, bij sketchmedia weten we waar we over spreken en denken we altijd met u mee om voor u een zo groot mogelijke meerwaarde te betekenen.

Internet strategie & online marketing

Created with Sketch.

Een website alleen is niet voldoende om online te slagen. Een website maakt best deel uit van een internet strategie. sketchmedia kan helpen bij het opzetten van een internet (marketing) strategie.

Wij kunnen bijna alles

Wij gaan er vanuit dat als het mogelijk is met de huidige technologie, wij het kunnen! We gaan geen uitdaging uit de weg en hebben in ons meer dan 15 jarig bestaan onze klanten nog nooit moeten teleurstellen. Als uw ERP of gebruikte software een API aanbiedt of op een andere manier toelaat om samen te werken, zorgen wij voor de integratie! We doen integraties met zowat alle systemen die dat toelaten, een kleine greep uit de integraties die we al deden:

Word een digitale innovator

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Onze diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project. We zijn gespecialiseerd in het 'out of the box' denken! Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw project tot leven te wekken, laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Wij werken samen met

Ook samenwerken?

Vragen of interesse in een offerte?

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp